Meld je nu aan bij onze vooropleidingen

Wil je meer inzicht krijgen in je eigen creatieve proces? En kennismaken met beeldende kunst en vormgeving? Dan is de 5-daagse cursus Young@Joost of de 20-daagse Vooropleiding misschien iets voor jou. Een leuke en goede manier om zicht te krijgen op jouw groeikansen en opleidingsmogelijkheden in de kunsten en de sfeer van AKV|St.Joost te proeven. Er zijn nog plekken beschikbaar.
Meer informatie en aanmelden. 

 

Workshop vooropleiding  kunstacademie AKV|St.Joost - tekenen met licht
YOUNG@Joost
Voorbereiding op een studie aan AKV|St.Joost
Previous
Next

Young@Joost

YOUNG@Joost is bedoeld voor iedereen tussen de 14 en 17 jaar. Gedurende vijf zaterdagen ga je onder leiding van ervaren docenten aan de slag met diverse opdrachten, ontdek je materialen en technieken en leer je meer over jouw eigen creatieve werkproces. De cursus vindt 2 x per jaar plaats: op 6 oktober 2018 en op 9 maart 2019.
Lees meer 

Vooropleiding

De Vooropleiding is bedoeld voor leerlingen in het laatste of het voorlaatste jaar van mbo, havo, vwo en is een goede voorbereiding op je toelating en het propedeusejaar. Gedurende twintig zaterdagen ontdek je wat het voor jou betekent om te studeren aan een kunstacademie en of een opleiding Beeldende Kunst of Vormgeving ook echt bij jou past. Je experimenteert, onderzoekt en ontwikkelt je verder als beeldmaker. Hierbij krijg je les van ervaren docenten die zelf een beroepspraktijk als kunstenaar/ontwerper hebben. De Vooropleiding vindt 1 x per jaar plaats. We starten op 17 november 2018 met de Vooropleiding voor het studiejaar 2019-2020.
Lees meer