Launch 2018: Fotografie|Film

Van 30 juni tot en met woensdag 4 juli tonen de afstudeerders van AKV|St.Joost uit Breda en 's‑Hertogenbosch hun examenwerk tijdens de expositie Happy People, als onderdeel van Launch 2018. Hieronder een overzicht van de activiteiten die rondom de Graduation Show van Fotografie|Film plaatsvinden. In opmaat naar het afstuderen, wordt deze pagina geupdate met interviews en publicaties. 

Eindexamen expositie LAUNCH 2018 - Fotografie|Film

Zaterdag 30 juni t/m woensdag 4 juli van 11.00-18.00 uur, met avondopenstelling tot 21.00 uur op dinsdag 3 juli aan de Beukenlaan 1, Breda.

Fotografie: Happy People

Bedenken, schetsen, proberen, maken, kijken, zweten, falen, slagen. De afgelopen maanden hebben we ervaren als een ontdekkingsreis. De bestemming was bekend: het examen. De weg daarnaartoe nog niet: de zoektocht waarin we onszelf en ons werk hebben bevraagd, de worsteling, het groeiende vertrouwen in de keuzes die we maakten. Het is juist dit proces dat ons, de vierdejaars studenten Fotografie, zoveel voldoening schenkt. Deze liefde voor het maken willen we graag met u vieren tijdens onze eindexamenexpositie HAPPY PEOPLE.

Fotografie is voor ons een middel om greep te krijgen op onszelf en de wereld die ons omringt. Het leidt tot beelden die getuigen van een persoonlijke blik: de ene keer poëtisch, de andere keer rauw – en vaak tegelijk. Deze persoonlijke benadering daagt uit tot een even subjectief antwoord van de toeschouwer.

Wat ons betreft is de expositie geen conclusie, het is een tussenstand die smaakt naar méér. De zoektocht is nog lang niet afgelopen.

Launch 2018: Graduation Show Happy People Fotografie AKV|St.Joost

Film

Ook de studenten van Film tonen hun werk tijdens Launch 2018. Binnenkort meer informatie over de expositie van deze groep.